цена: 25.89 лв.22.39 лв.
бр.

Производител: Biotrade

 
цена: 25.89 лв.22.39 лв.
бр.
Можете да поръчате Мелабел Forte Крем за Лице и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Мелабел Forte Крем за Лице

Biotrade Melabel Forte Whitening creamМелабел Forte Крем за лице е активен крем с тройно действие, подходящ за изсветляване на тъмни петна по кожата. Препоръчва се като средство за хиперпигментации като старчески петна, лунички, пигментни петна, белези, бременност и изгаряния, които трудно се повлияват от стандартни процедури за избелване.
 
Крем за лице Мелабел Forte съдържа в себе си уникалния SMM комплекс от витамин C, фитинова киселина и коджикова киселина, осигуряващ тройно действие за достигане на желания резултат.
 
Активни съставки:
  • Фитинова киселина - блокира меланогенезата и стимулира фибробластите
  • Витамин С - блокира предаването на меланин от меланоцитите на епидермалните клетки
  • Коджикова киселина - спира образуването на меланин и спомага за неговото равномерно разпределение по горните слоеве на клетките
 
Начин на употреба:
Първоначално намазвайте тъмните петна през ден, само вечер, след измиване на лицето само с чиста вода. Този начин на приложение трябва да продължи една седмица. През втората седмица, в зависимост от търпимостта към крема може да се използва веднъж или два пъти на ден. За оптимално действие трябва да употребявате поне един месец или до пълното заличаване на петната.
 
Обем: 30 мл
 
 
 

Производител: Biotrade
Можете да поръчате Мелабел Forte Крем за Лице и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад