цена: 11.70 лв.9.49 лв.Производител: WELEDA

 
цена: 11.70 лв.9.49 лв.


Веледа паста за зъби със соли 75 мл

Weleda Sole-ZahncremeЕстествен натриев бикарбонат подпомага неутрализирането на плаката, стимулира правилното слюноотделяне с цел самопочистване и намалява образуването на зъбен камък.  Ментова свежест. Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Създадена в сътрудничество с европейски зъболекари много преди пастите за зъби със сода бикарбонат да станат модерни, уникалната формула на този продукт включва морска сол за естествено почистване и избелване на зъбите, екстракт от органична трънка за почистване и поддържане на венците, екстракт от смирна за успокояване и нежна дезинфекция и органична ратания за предотвратяване на кървенето на венците. Усмивката ви отново ще бъде ослепително бяла, дъхът – свеж, а зъбите - здрави.

Съставки: натриев бикарбонат, вода, глицерин, силициева киселина, масло от мента пиперита, сок от плодовете на трънка, екстракт от смирна, екстракт от корен на ратания, екстракт от кората на конски кестен, натриев хлорид (сол), корен от Arum Maculatum **, гуарова гума (Cyanopsis Tetragonoloba), масло от жожоба, алкохол, ескулин, натурален аромат, лимонен*, линалол*

* от естествени етерични масла

** във високо-разредена форма


Производител: WELEDA
назад